Fužine

Fužine su smještene na 730m nadmorske visine i svega su pola sata vožnje udaljene od mora,što pruža ugodan spoj goranske i mediteranske klime.
Uz izrazita klimatska obilježja i prirodne ljepote kao što su jezero Bajer, Lepenice i Potkoš te špilja Vrelo zvana Postojna u malom Fužine nude zadovoljstvo bavljenja sportom, jedrenjem ,ronjenjem, vožnju čamcima i kanuima, tenisom,a pješaci i biciklisti mogu uživati u mnogobrojnim biciklističkim stazama te uređenim šetnicama. Kao najveću i najpoznatiju turističku atrakciju Fužina treba izdvojiti tradicionalni ispraćaj Stare godine točno u podne.


Apartmani Sabina

LANGUAGE

Novosti

Nagrada za najbolji apartman na kontinentu

U Zadru se ove godine održavao 3. nacionalni Forum obiteljskog smještaja kojeg organizira Hrvatska gospodarska komora.Nakon trodnevnih edukacija vezanih uz turizam dodjeljene su nagrade za obiteljski smještaj 20.TURISTIČKI CVIJET-Kvaliteta za Hrvatsku 2016.

U kategoriji Obiteljski smještaj najboljim apartmanom na kontinentu proglašeni su Apartmani Sabina-Fužine.

 

Dodjela nagrade TURISTIČKI CVIJET

Na danima hrvatskog turizma u Poreču 12.10.2015. održana je svečana dodijela turističkih nagrada.

Apartmani Sabina dobitnici su prestižne nagrade TURISTIČKI CVIJET 2. mjesto u klubu proizvoda Cikloturizam i turizam bez barijera nagradu su uručili direktor Hrvatske Turističke zajednice, Ratomir Ivčić i potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Josip Zaher.

Kako ste nas pronasli?

na preporuku (obitelj, prijatelji, poznanici) - 42.1%
putem internet tražilice - 44.7%
putem TZ Fužine - 13.2%

Total votes: 114

© 2012. Apartmani Sabina - Fužine, Hrvatska.

Web by MediaDirect