Apartmani ***/****

O nama

Svi putevi vode u Fužine....

Nalazimo se u Gorskom kotaru u mjestu Fužine, tradicionalnoj destinaciji ljubitelja goranske prirode. 

Stoljetne guste šume, skrivene livade, doline, usjeci, prolazi i špilje, kristalno čiste rijeke, jezera i potoci podno gotovo mističnih planina... samo su dio ''Zelenoga srca Hrvatske''. Ljudi ovoga kraja – Gorani – njegov su neodvojivi dio. Ovdje još uvijek možete pronaći svoj skriveni kutak, proplanak ili stazu, a zasigurno i nove prijatelje.

Apartmani Sabina udaljeni su nekoliko minuta hoda od centra Fužina (350 m) i jezera Bajer (400 m).

Naša obiteljska kuća okružena je velikim dvorištem sa voćnjakom, terasom sa drvenom sjenicom grillom garniturom za sjedenje, klupama ležaljkama u vrtu.
Svojim gostima nudimo udoban smještaj u tri prostrana i potpuno opremljena apartmana (za dvije do jedanaest osoba). Svi  apartmani nose oznaku Kvarner Family Quality, Hike friendly i Bike friendly

Naš mali privatni raj dobio je razne nagrade a pohvale gostiju najbolja su nam reklama.Neodoljivo je neovisno o sezoni i idealno za sve one koji žele kratki predah od stresa daleko od obaveza.U zimskim danima nakon boravka na svježem zraku najbolje ćete se opustiti u predivno uređenim apartmanima.

Priroda ovdje nesebično daje svoje srce i rado pomaže svima onima koji joj dođu u pohode u potrazi za nekim, danas već pomalo skrivenim i zaboravljenim željama... a uživat ćete u ugodnom spoju goranske i mediteranske klime.


booking.com

NAŠA PRIZNANJA

 
 

19.Turistički cvijet-Kvaliteta za Hrvatsku priznaje za drugo mjesto klub proizvoda Cikloturizam i turizam bez barijera

 
 

20.Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku  priznanje za 1. mjesto Apartman na kontinentu

 Turistička zajednica Kvarnera Apartmanima Sabina uručila je priznanje za doprinos razvitku turizma i za osvojenu nagradu Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku. 

 
 

Povodom obljetnice 140.god. turizma Turistička zajednica Fuzina dodjeljuje priznanje za doprinos u unapređenju turizma.

 
 

Nagrada Turističke zajednice Fužine za najuspješnijeg iznajmnljivača u 2011. god.

Utisci Gostiju